Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Οι Ενώσεις των Αστυνομικών-Λιμενικών-Πυροσβεστών του νομού Κυκλάδων, στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας τους και αφουγκραζόμενοι ως ενεργοί πολίτες τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε καθημερινή βάση, ως  λαός, συνέπεια της οικονομικής κρίσης, προέβησαν στη συμβολική διάθεση του χρηματικού ποσού  των εννιακοσίων (900€) ευρώ, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Το παραπάνω ποσό προέρχεται από έσοδα της κοινής χοροεσπερίδας των Ενώσεών μας, που διεξήχθη το Σάββατο 02 Μαρτίου 2013 και διατέθηκε ισόποσα : στο Σύλλογο «Παροχή φροντίδας και κατ΄ οίκον νοσηλεία Σύρου», στο Σύλλογο «Εθελοντική αιμοδοσία Σύρου», και στην «Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Β.Α. Κυκλάδων» (ΕΠΑΨΥ), με έδρα την Πάρο. 
         
Ευχαριστούμε θερμά : το κρεοπωλείο "Χατζηγιάννης", το κατάστημα "Αντωνακάκης", το Super Market "Νεώριο", το κατάστημα οπτικών "Κοής", το κατάστημα οπτικών "Παπαφίγκος", το Super Market "Α.Ι. Φρέρης", το ξενοδοχείο "Poseidon" στη Μύκονο, το ξενοδοχείο "Thalassa" και το ξενοδοχείο "Anemos" στη Σαντορίνη, που με τη βοήθειά τους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτού του σκοπού.