Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Επίσκεψη & δωρεά της Ε.Α.Υ.Κ στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Νάξου



Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.ΚΥΚΛΑΔΩΝ με επικεφαλή τον Αντιπρόεδρο κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Στυλιανό, επισκέφτηκε την 21-4-2016 το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Νάξου (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) και προσέφερε   υλικά εργοθεραπείας τα οποία είχε ανάγκη το σχολείο για την πιο αποτελεσματική προσφορά του έργου των εκπαιδευτικών και του ειδικού επιστημονικού προσωπικού προς τους μαθητές.

Η αντιπροσωπεία μας συνομίλησε με το διευθυντή του σχολείου κ. Φουτάκογλου Ευστράτιο, ενημερώθηκε για τα προβλήματα αλλά κυρίως για το σημαντικό έργο που προσφέρουν οι εκπαιδευτικοί. Τέλος γνώρισαν από κοντά τους χώρους, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου. Αφού παρέδωσε τα δώρα αντάλλαξε ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα και δήλωσε ότι η Ένωση μας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των μαθητών και των εκπαιδευτικών του ειδικού αυτού σχολείου προσφέροντας από τις λιγοστές δυνάμεις ότι είναι δυνατό και χρήσιμο.
Σε μια εποχή που οι ανάγκες και τα προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται και να διογκώνονται, οφείλουμε όλοι μας να εντείνουμε τις προσπάθειες  και να συμμετέχουμε, με όλες μας τις δυνάμεις και από οποιαδήποτε θέση ως ενεργοί πολίτες, δίπλα σε οποία κοινωνική ομάδα έχει ανάγκη.
         Παρόμοια δράση θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών και σε άλλο νησί των Κυκλάδων και θα επανέρθουμε με νεότερο έγγραφο μας.