Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Με ένα περιπολικό η Σαντορίνη – Χωρίς προσωπικό το αεροδρόμιο της Μυκόνου(video)

 Δημοφιλείς προορισμοί όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, αναζητούν επειγόντως προσωπικό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης κατά τους θερινούς μήνες.
Το μόνιμο προσωπικό που υπηρετεί στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα δεν επαρκεί για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, ενώ τίθεται εν αμφιβόλω η αστυνόμευση στα νησιά και τα τουριστικά μέρη της χώρας.
Στην Μύκονο και στην Σαντορίνη έχουν ξεκινήσει να αυξάνονται οι πτήσεις τσάρτερ με τους ελάχιστους αστυνομικούς να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα όπως-όπως. Λίγους μήνες πριν από την έναρξη της θερινής σεζόν και με τον αριθμό των τουριστών που θα επισκεφθούν φέτος τη χώρα μας, είναι ορατός ο κίνδυνος να μείνουν «αφύλαχτοι» δημοφιλέστατοι ταξιδιωτικοί προορισμοί.
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αστυνομική διεύθυνση Κυκλάδων στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων κ. Βαγγέλης Κεφάλας.
Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσει τον «σκόπελο» της έλλειψης προσωπικού ενώ όπως είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες οι ανάγκες των νησιών των Κυκλάδων θα καλυφθεί από δόκιμους αστυνομικούς.
Δείτε τι δήλωσε στο STAR ο πρόεδρος της ένωσης Βαγγέλης Κεφάλας:
star.gr (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ )- cyclades24.gr