Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Εργατική Πρωτομαγιά 2015



Με αφορμή τον εορτασμό της πρωτομαγιάς του 2015, δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στους αγώνες για τα εργασιακά δικαιώματα και είμαστε  αλληλέγγυοι σε όλους τους εργαζόμενους.
  Σε μια εποχή που τα προβλήματα των εργαζομένων συνεχίζουν να υφίστανται και να διογκώνονται, οφείλουμε όλοι οι εργαζόμενοι να εντείνουμε τις προσπάθειες για διαφύλαξη των εργασιακών μας κεκτημένων και να συμμετέχουμε, με όλες μας τις δυνάμεις και από οποιαδήποτε θέση, στην πάλη εναντίον όσων επιβουλεύονται τα δικαιώματα μας.
  Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο οφείλουμε όλοι μας να  εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας, στους  εργαζόμενους  του Ναυπηγείου  Νεωρίου, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και καιρό.
  Το δίκαιο, αυτονόητο αίτημα τους, για καταβολή των δεδουλευμένων τους, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται από κάποιους ως παράλογη απαίτηση και να τους εμπαίζουν.
 Εμείς ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε όλους τους κοινούς αγώνες των συνδικάτων, αποδεικνύοντας  έτσι έμπρακτα ότι είμαστε κομμάτι της κοινωνίας με τα ίδια προβλήματα και προβληματισμούς , όσο και αν κάποιοι θέλουν πολλές φορές να μας βάζουν απέναντι.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να συμμετάσχουν  στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων.