Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Συνάντηση Ε.Α.Υ. Κυκλάδων με την Υποψήφια Βουλευτή Ν.Δ. Κυκλάδων Κα. Κατερίνα Μονογυιού



Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων πραγματοποίησε συνάντηση, την Πέμπτη 08-01-2015, με την Υποψήφια Βουλευτή Ν.Δ Κυκλάδων Κα. Κατερίνα Μονογυιού, στα γραφεία της Ένωσης στην Ερμούπολη Σύρου, όπου συζητήθηκαν προβλήματα, που κλονίζουν τον εργασιακό μας κλάδο σε Τοπικό αλλά και σε Πανελλαδικό επίπεδο.


Η Ένωση μας, είχε την ευκαιρία, να ενημερώσει την Κα. Μονογυιού  για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες αστυνομικοί στις Κυκλάδες.

Ειδικότερη μνεία έγινε από την πλευρά μας, στο χρονίζον πρόβλημα της σημαντικής υποστελέχωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών σχεδόν σε όλα τα νησιά και δη την συγκεκριμένη  χρονική περίοδο σε οριακό σημείο, στις υπηρεσίες των νήσων ΚΕΑ-ΙΟ-ΤΗΝΟ-ΣΙΚΙΝΟ-ΑΝΑΦΗ.

Τέθηκε επίσης από πλευράς μας, το ζήτημα της μη πλήρους συμμόρφωσης της Κυβέρνησης με την απόφαση του Σ.τ.Ε. σχετικά με την αποκατάσταση των μισθών μας προ των μνημονιακών περικοπών.

Η  Κα. Μονογυιού  έδειξε ενημερωμένη σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου μας και δεσμεύτηκε ότι, ανεξάρτητα της θέσεως στην οποία θα βρίσκεται μετά τις εκλογές, θα είναι στο πλευρό μας για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων μας.