Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Μήνυμα συμπαράστασης στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ενώσεων εν ενέργεια και εν αποστρατεία συναδέλφων των E.Δ. και Σ.Α

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,
  Το συνδικαλιστικό μας κίνημα χαιρετίζει την πρωτοβουλία σας να προχωρήσετε σε ανοικτές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις 9 Μαρτίου στην Αθήνα και στις 13 Μαρτίου 2013 στη Θεσσαλονίκη.

  Όπως δείξατε και με τη μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα, οι ένστολοι, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, είναι αποφασισμένοι να στείλουν και αύριο ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην πολιτική της Κυβέρνησης που μας έχει οδηγήσει στη φτωχοποίηση και στην εξαθλίωση.
  Η επίθεση των κυβερνώντων απέναντι στους ένστολους και ειδικά στους αφυπηρετήσαντες συναδέλφους μας με τις απανωτές περικοπές δεν έχει προηγούμενο, καθώς δείχνει ρατσιστική διάθεση και συμπεριφορά προς όλους εκείνους που φέρουν περήφανα το τιμημένο εθνόσημο, έχοντας ορκιστεί να φυλάττουν Θερμοπύλες.
  Κοινό μας αίτημα είναι να εφαρμοστεί μια άλλη πολιτική που θα αποκαταστήσει όλες τις αδικίες εις βάρος των ενστόλων. Η μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και ο αδιάκοπος αγώνας μαζί με την κοινωνία που πλήττεται το ίδιο όπως κι εμείς από τα ανάλγητα οικονομικά μέτρα, μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην καταστροφική πορεία του τόπου μας.
Ως εδώ με τις περικοπές, δεν αντέχουμε άλλο!
Η ισχύς εν τη ενώσει!