Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Διοργάνωση συζήτησης επί οικονομικών-ασφαλιστικών ζητημάτων του κλάδου μας μετά τη νέα εφαρμογή του Νέου μνημονίου, στη Σύρο την Πέμπτη 14-03-2013



Συνάδελφοι-ισες
Η Ένωσή θα διοργανώσει την Πέμπτη 14-03-2013 και ώρα 11:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, στη Σύρο, συγκέντρωση – συζήτηση προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη μας για όλα τα επίκαιρα θέματα (κώδικας μεταθέσεων, βαθμολόγιο, κ.α.) καθώς και για τις αλλαγές που επιφέρει η εφαρμογή όσων επιτάσσει το Νέο Μνημόνιο, σε οικονομικά ( μισθολογικά, συνταξιοδοτικά) ασφαλιστικά ζητήματα του κλάδου μας από τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Χρήστο και τον Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. επί των οικονομικών Θεμάτων κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ Αντώνιο.
Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Κυκλάδων, αποφασίστηκε να καλυφτούν τα έξοδα, για έναν συνάδελφο από κάθε νησί-υπηρεσία (κατά προτίμηση ένας από τα μέλη των τοπικών επιτρόπων), μετακίνησης (εισιτήρια) - διαμονής (δωμάτια θα μισθώσει η Ένωση).
Οι συνάδελφοι που θα έρθουν παρακαλούνται, όπως, συγκεντρώσουν τυχόν απορίες-ερωτήσεις των υπολοίπων συναδέλφων για τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Σε περίπτωση που από κάποιο νησί-υπηρεσία δεν μπορεί να έρθει κανένας συνάδελφος παρακαλούμε να υποβάλλετε τυχόν ερωτήσεις απευθείας στην Ένωση μας(fax:2281087154  email: eaykykladon@gmail.com)