Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση Ε.Α.Υ. Κυκλάδων με τον κ. ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟ Νικόλαο, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κυκλάδων



Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων πραγματοποίησε συνάντηση, την Πέμπτη 15-11-2012, με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κυκλάδων κ. ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟ  Νικόλαο, στα γραφεία της Ένωσης, όπου συζητήθηκαν προβλήματα, που κλονίζουν τον εργασιακό μας κλάδο σε Τοπικό αλλά και σε Πανελλαδικό επίπεδο.

            Η Ένωσης μας, εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον κ. Βουλευτή, για την άμεση προώθηση θεμάτων που την απασχολούν, στο ανώτερο πολιτειακό επίπεδο, με αναφορές και επερωτήσεις στην Βουλή των Ελλήνων.
            Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο ζήτημα των Μνημονιακών περικοπών, που υπέστησαν οι Έλληνες Αστυνομικοί, οι οποίες με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν στη ΑΝΕΧΕΙΑ και την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, τόσο το προσωπικό όσο και τον Οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ.
            Επίσης αναφερθήκαμε σε τοπικού επιπέδου ζητήματα, με κυριότερο εξ΄ αυτών την έλλειψη προσωπικού σε όλα τα νησιά-υπηρεσίες, τον απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων, την μη καταβολή παλαιοτέρων οφειλών του δημοσίου προς το προσωπικό, τα θέματα γραφειοκρατίας, το κτιριακό ζήτημα των Υπηρεσιών, κ.α.
            Ο κ. ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ, μας δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό μας, σε όλους τους δικαίους αγώνες του Συνδικαλιστικού Κινήματος των Αστυνομικών, για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού αλλά και για την αναδιοργάνωση της Αστυνομίας, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη.