Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ 18-10-2012 ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ



ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
  Το συνδικαλιστικό κίνημα της Χώρας απευθύνει σε όλους τους εργαζομένους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ αντίστασης και αγώνα για να μην περάσουν τα μέτρα που εξοντώνουν την κοινωνία και την οικονομία.
  Εμείς οι Αστυνομικοί, οι Πυροσβέστες και οι Λιμενικοί που βιώνουμε με τον δικό μας δραματικό τρόπο, λόγω και των ιδιαιτεροτήτων του λειτουργήματός μας, την πολυδιάστατη κρίση, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους αγώνες του λαού μας και με την ευκαιρία της αυριανής 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, δίνουμε το δικό μας «παρών» σε όλες τις Κυκλάδες, παντού όπου έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από τα κατά τόπο επίσημα Συνδικαλιστικά όργανα.
  Στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας της Σύρου(στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων στις 11:00 στον Άγιο Νικόλαο) θα συμμετάσχουν αντιπροσωπείες των Προεδρείων των Σωματείων μας.
  Καλούμε τις συναδέλφισσες - συναδέλφους που δεν έχουν υπηρεσία την ώρα των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, αλλά και τον Κυκλαδίτικο λαό όλοι μαζί να στείλουμε απ' άκρου εις άκρον της Ελλάδας, ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες:
Ως εδώ με τα μέτρα σας. Μη μας σώζετε άλλο, δεν θέλουμε.
Είστε αναξιόπιστοι !!!
Ο αγώνας συνεχίζεται!

                      - Ο -
- Ο -
- Ο -
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Υ.Κ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Υ.Π.Σ.Ν.Α
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Λ.Σ.Ν.Κ
ΚΕΦΑΛΑΣ Ευάγγελος
ΡΟΥΣΣΟΣ Σταύρος
ΜΕΡΓΙΑΣ Ηλίας