Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Συνάντηση Ε.Α.Υ. Κυκλάδων με τους Βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α



Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 11/03/2017, στo γραφείo της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, στην Ερμούπολη Σύρου, συνάντηση με τους Βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, κ. ΣΥΡΙΓΟ Αντώνιο, κ. ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟ Νικόλαο και κ. ΜΑΝΙΟ Νικόλαο.
Η Ε.Α.Υ. Κυκλάδων ενημέρωσε τους κ. Βουλευτές για θέματα και προβλήματα που ταλανίζουν τον εργασιακό μας κλάδο σε τοπικό (υποστελέχωση υπηρεσιών, μεταγωγές κρατούμενων, εντοπιότητα, στόλος οχημάτων, κτιριακό κ.ά.) και πανελλαδικό (μισθολόγιο, ασφαλιστικό, αναγνώριση επικινδύνου εργασίας κ.ά.) επίπεδο και ζήτησε τη συνδρομή τους για την επίλυση τους.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο χρονίζον πρόβλημα τις σημαντικής υποστελέχωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών σχεδόν σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων και ζητήθηκε η συμβολή τους για την ενίσχυση ενόψει της θερινής-τουριστικής περιόδου με επαρκή αστυνομικό προσωπικό.
Τέλος τονίσαμε ότι πρέπει η Πολιτεία να σεβαστεί και να εφαρμόσει την τελεσίδικη απόφαση του Σ.τ.Ε, που αφορά στις παράνομες περικοπές των αποδοχών μας, επισημαίνοντας ότι ο κλάδος μας δεν αντέχει άλλες περικοπές.