Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Αλλαγές στο Συνδικαλιστικό Νόμο 3839/2011


Η Ένωσή μας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.(επί τον παρόντων), που πραγματοποιήθηκε την 28-02-2013 , εκφράζει την αντίθεσή της στις, άνευ λόγου και αιτίας, αλλαγές που επιχειρούνται  στο Ν. 3839/2011, που διέπει την συνδικαλιστική μας λειτουργία ,με το άρθρο 58 του νομοσχεδίου  «Αναδιάρθρωση υπηρεσιών του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Σώματος και άλλες διατάξεις».

Για ποιο λόγο η Πολιτική και Φυσική μας Ηγεσία δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τον τρόπο λειτουργίας μας τη στιγμή που αυτό δεν έχει ζητηθεί δημόσια από τον επίσημο φορέα μας(Π.Ο.ΑΣ.Υ);
 Εάν σκοπός τους είναι να μας διχάσουν και να μας αποπροσανατολίσουν από τα πραγματικά και σοβαρότατα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουμε, δημιουργώντας νέα πόλωση στους κόλπους μας ,τότε δυστυχώς ο «στόχος επετεύχθη».
Καλούμε όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας (όλων των τάσεων)  να σταθούν απέναντι σε όλες τις  δυνάμεις της διαίρεσης οι οποίες αναπτύσσονται και να αναλάβουν  πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Η Ένωση μας, δεν είναι αντίθετη σε αλλαγές και στο διάλογο, αλλά ένας νόμος που έχει χρόνο «ζωής» λιγότερο από ένα έτος και δεν έχουν φανεί ακόμη οι όποιες αδυναμίες του, θεωρούμε άκαιρη την οποιαδήποτε συζήτηση περί αλλαγής του. 



ΠΡΟΣ :
1. Κ. Υπουργό Δημοσίας Τάξεως & Προστασίας του πολίτη(μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ)

2. Κους Βουλευτές Π.Ε Κυκλάδων
3. Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Χώρας


ΚΟΙΝ. :
1.     Π.Ο.ΑΣ.Υ
2.     Άπαντα μέλη Ενώσεως μας