Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΚΟΙΝΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Σύρος 02-03-2013)


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
 ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ 
    ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ  ΚΥΚΛΑΔΩΝ




Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο διασκέδασης “Νεράιδα Music Hall”, κοινή χοροεσπερίδα των τριών Σωματείων μας.

Ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε κάτι ανάλογο σε επίπεδο συνεργασίας και των τριών Σωματείων, που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό.
Αυτή η βραδιά ήταν μια διέξοδος από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Σωμάτων Ασφαλείας, αφού η εργασία που παρέχουμε 24 ώρες το 24ωρο χωρίς τήρηση του ωραρίου εργασίας και χωρίς ουσιαστική αποζημίωση, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές μας υπέρ του καθήκοντος, «ανταμείβεται» από την Πολιτεία με νέες περικοπές και απαξίωση, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Κι αυτό, με την πλειοψηφία των συναδέλφων να αμείβεται με ισχνούς μισθούς, χωρίς να αναγνωρίζεται η επικινδυνότητα της εργασίας μας.
Η εκδήλωση αυτή, διεξήχθη στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας των τελευταίων χρόνων σε συνδικαλιστικό και υπηρεσιακό επίπεδο, η οποία στηρίζεται σε υγιείς βάσεις.
Μια βραδιά αφιερωμένη στα μέλη των οικογενειών μας, που υπομένουν και κατανοούν τις ιδιαιτερότητες του λειτουργήματός μας.
Η συμμετοχή ήταν μαζική και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ως εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών μας οι : κ. ΜΠΑΚΑΡΑΣ Γρηγόριος (Ταμίας Π.Ο.ΑΣ.Υ.), κ. ΔΡΙΒΑΚΟΣ Γεώργιος (Πρόεδρος Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.) και ο κ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος (Αντιπρόεδρος Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), υπηρεσιακοί παράγοντες, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωπος των δικαστικής αρχής, καλεσμένοι και φίλοι, εκφράζοντας με την παρουσία τους την αναγνώριση του έργου που επιτελούμε δίπλα στον πολίτη, όπως και την αναγνώριση του συνδικαλιστικού κινήματός μας στη συνείδηση των συναδέλφων και της  κοινωνίας.
Εμείς από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με συναίσθηση ευθύνης για τη διασφάλιση του λειτουργήματός μας, την κατοχύρωση του επαγγελματισμού και την ασφάλεια των συμπολιτών μας.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
                      - Ο -
- Ο -
- Ο -
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Υ.Κ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Υ.Π.Σ.Ν.Α.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Λ.Σ.Κ.
ΚΕΦΑΛΑΣ Ευάγγελος
ΡΟΥΣΣΟΣ Σταύρος
ΜΕΡΓΙΑΣ Ηλίας