Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί Ρομά για κλοπή καλωδίων χαλκού στην Θήρα

Συνελήφθησαν χθες (3-10-2012) πρώτες πρωινές ώρες στο λιμάνι του Πειραιά, τρεις ημεδαποί, Ρομά, ηλικίας 23, 28 και 17 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες προχθές (02-10-2012) πρώτες πρωινές ώρες στην Θήρα, αφαίρεσαν από
χώρους αποθήκευσης καταστήματος ηλεκτρικών ειδών και γειτονικού πρακτορείου Δ.Ε.Η., καλώδια χαλκού αξίας 5.500 ευρώ, τα οποία φόρτωσαν σε Ι.Χ. φορτηγό ανοικτού τύπου ιδιοκτησίας του 23χρονου και στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε πλοίο της γραμμής με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
Άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας που διερευνούσαν την υπόθεση, ενημέρωσαν η Λιμενική Αρχή Πειραιά, προσωπικό της οποίας εντόπισε το φορτηγό και συνέλαβε τους τρεις δράστες κατά την αποβίβαση τους πρώτες πρωινές ώρες στο λιμάνι του Πειραιά.
Το φορτηγό αυτοκίνητο κατασχέθηκε και τα κλεμμένα καλώδια χαλκού θα αποδοθούν στους δικαιούχους.
Οι συλληφθέντες, τους οποίους παρέλαβαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας που μετέβησαν στον Πειραιά, με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου. 
http://www.astynomia.gr