Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Όλοι στον αγώνα! Ένστολη Πανελλαδικ​ή Διαμαρτυρί​α την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 στην Αθήνα

Μπορούμε να αποτρέψουμε τη θανατική μας καταδίκη
  Η κοροϊδία συνεχίζεται, δίχως προηγούμενο! Λίγες μέρες πριν από την κατάθεση στη Βουλή των νέων μέτρων, και ενώ όλοι δηλώνουν ότι έχουν πάρει την τελική τους μορφή στο δημοσιονομικό σκέλος που μας αφορά άμεσα, στο υπουργείο Οικονομικών κρατούν ακόμα επτασφράγιστο μυστικό τα μέτρα που προωθούν για τη σωτηρία μας!
  Κατά τη συνάντηση που είχαμε σήμερα στο πλαίσιο παράστασης διαμαρτυρίας μας στο υπουργείο Οικονομικών, με τον γενικό γραμματέα αυτού κ. Μέργο Ιωάννη και τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού κ. Στουρνάρα Ιωάννη, κ. Παναγιώτη Σκέρτσο, απέφυγαν να μας ενημερώσουν καθόσον δεν επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για επικείμενες νέες περικοπές της τάξεως από 2% έως και 35%.


  Είναι φανερό ότι με τους δυναμικούς μας αγώνες έχουμε καταφέρει να μην τολμούν να μας παρουσιάσουν όπως αρμόζει στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου και του θεσμικού μας ρόλου, τις προτάσεις τους, αυτά που έχουν προφανώς συμφωνηθεί πίσω από την πλάτη μας με την τρόικα! Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε να αποτρέψουμε την επικείμενη σφαγή, αρκεί στην τελική ευθεία του αγώνα μας, να δώσουμε τη μάχη παντού, ενημερώνοντας τους βουλευτές όλων των κομμάτων της Βουλής και ιδίως αυτούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά και την ελληνική κοινωνία ότι δεν ζητάμε τίποτε παραπέρα από το δίκιο μας και την αξιοπρέπειά μας.
  Είμαστε υποχρεωμένοι να εντείνουμε τον αγώνα μας γι' αυτό και δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε δυναμικά με νέες κινητοποιήσεις σε περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο με προσανατολισμό τη διοργάνωση νέας ένστολης πανελλαδικής διαμαρτυρίας στην Αθήνα την προσεχή Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012.
Μπορούμε να αποτρέψουμε τη θανατική μας καταδίκη.